Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Her bugün degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut ayrıksı bir beis bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ansızın fazla insanın şiddetlica çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve emeksiz olması valörına gelir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kızılıyoruz.

Çerezlerin topladığı malumat anonim hale getirilmiş mümkün ve gayrı internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm internet siteleri kabilinden, biz bile sitelerimizde çalışmalevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our şehir you can disable tracking in your browser here:

Yangın Bapsı düzenırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya muhik açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını esenlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin boyut anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya yakın birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları rastgele bir pres veya aşiyan sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok elverişli maliyetlidirler; müsait korumaya malik olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının sıfır evetğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

Yangın merdivenleri yapılırken genliği konutlarda 80cm, topluma belirtik yapılarda 120cm, mualla katlı ofis binalarında 90cm enliliğinden Yangın Çıkış Kapısı azca olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page